• Гипс штуко ...
    Гипс штуко со свои раце: монтажа на гипс-лајсни, фотографии од гипс-декори, калапи од бетон, штуко-калапи на фасадата на куќата.
    • 12.12.2016
    • Нема Коментари

      Со намера да создаде извонреден ентериер, ...