За сайта

Почитувани гости!

Ние сме среќни да ви посакам добредојде на нашата страница!

Нашиот значаен начин на живот (60 години) ни даде многу информации за поправка и изградба. Многу, за да можеш да кажеш сè, правиме со свои раце. Во претходните години имаше недостаток на градежни материјали, а информациите за изградбата не беа доволни.

Многу дошло до методот "ѕиркаат", но резултатот се покажа како добар. Ќе ни биде мило ако нашето искуство, кое се рефлектира на нашата веб-страница, ќе ви помогне.

Во прилог на сопственото искуство, на нашата веб страница, ќе најдете интересни информации за нови градежни материјали, методи за поправка, инсталација и инсталација на опрема. Ние подготвуваме нови информации на Интернет и во медиумите. Оваа работа го стимулира нашиот ментален потенцијал и не губи интерес за животот.

Ќе ни биде мило да ги примаме вашите коментари и предлози.

 

ПОРАКА

Вашето име (задолжително)

Вашата е-пошта (задолжително)

Вашата порака